Om oss

VoltAir System AB producerar och levererar luftbehandlingsaggregat och system till den nordiska fastighetsmarknaden. Fokus ligger alltid på bästa totalekonomi, för såväl entreprenörer som fastighetsägare.

Svensktillverkat och unikt sortiment
Från produktionsenheterna i Torsby och Nyland tillverkar VoltAir lösningar för både fabrikstillverkade enhetsaggregat och för platsmontage. Fokus ligger alltid på bästa totalekonomi, för såväl entreprenörer som fastighetsägare.

Affärsidé
VoltAir System AB utvecklar, tillverkar och säljer flexibla luftbehandlingsaggregat med fokus på bästa livscykelkostnad för den nordiska fastighetsmarknaden.

Vision
Vår vision är att leda den nordiska marknaden avseende objektsanpassad luftbehandling med fokus på bästa livscykelkostnad. Genom stort engagemang, tekniskt kunnande, innovativa lösningar och hög servicegrad skapar vi mervärde och långvariga partnerskap i en positiv anda. Vi gillar det vi gör och har roligt när vi gör det.

Volution Group plc 
VoltAir System AB ingår i börsnoterade Volution Group plc, som har sitt huvudkontor i London. Samtliga företag i koncernen fokuserar på högkvalitativa produkter som förbättrar inomhusklimatet, på ett hållbart sätt.

https://www.volutiongroupplc.com/