VoltAir söker produktionsledare till Produktionen i Nyland

2023-05-26

Vi stärker nu upp produktionsteamet i Nyland med en ny spännande tjänst som produktionsledare.

VoltAir System AB konstruerar, tillverkar och levererar marknadens mest energieffektiva luftbehandlingsaggregat. Vårt standardsortiment innefattar även traditionella fläktrum, inspektionsdörrar och luckor samt kanalsystem av isolerade sandwichelement. Försäljningskontor finns i Stockholm och Göteborg och produktion sker i Torsby, Värmland och i Nyland, Ångermanland.

Arbetsbeskrivning
Som produktionsledare leder du det dagliga arbetet för vårt erfarna produktionsteam i Nyland. Du planerar och prioriterar arbete inom produktion och logistik samt arbetar med ständiga förbättringar för att vidareutveckla arbetssätt och processer.

I rollen ingår personalansvar med arbetsuppgifter så som lönesättning, medarbetarsamtal och rehabilitering. Du som produktionsledare arbetar systematiskt med arbetsmiljö i olika delar och frågeställningar och förväntas driva verksamhetens verksamhetssystem som i dagsläget är certifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001. Vidare tycker du om och ser fördelen att systematiskt arbeta i företagets affärssystem. Till din hjälp har du såväl lokala funktioner och kompetenser som centrala stödfunktioner, till exempel HR, ekonomi, inköp och marknadsavdelning. Vidare finns det inom VoltAir goda utvecklingsmöjligheter att växa vidare såväl lokalt i Nyland som inom Volution-koncernen.

Kvalifikationer
Du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område och erfarenhet av ledande befattning inom produktion, gärna inom tillverkande industri. En bred bakgrund från tillverkande industri till exempel inom produktionsplanering, kvalitetsarbete och produktionsteknik är meriterande. Du har erfarenhet av att planera och prioritera samt förmåga att leda arbete. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, du är noggrann och har ett strukturerat arbetssätt vad gäller rutiner och ordning och reda. Som person är du lösningsorienterad och har en god initiativförmåga, du gillar en varierande arbetsdag, och som ledare är du prestigelös och agerar förebild och har förmågan att genom ditt engagemang och din motivation sprida detta vidare till ditt team. Du är en van användare av affärssystem och ser positivt på systemstöd för att utveckla förtagets processer samt följa upp och analysera resultat från produktionen.

Vi erbjuder
Hos oss får du en spännande roll och ett varierande arbete tillsammans med ett erfaret och kompetent team. Du får genom din ledande roll en stor påverkansmöjlighet att utveckla produktionen och vara högst bidragande i vår utvecklingsresa. Att skapa processer, struktur och effektivisera produktionen i kombination med att motivera medarbetarna ligger högt på din agenda.

Språkkunskaper
Svenska i tal och skrift. Grundläggande kunskaper i engelska ett krav.

Varaktighet
Tillsvidareanställning på heltid med placering i Nyland.
Vill du veta mer?
Har du frågor om tjänsten får du gärna kontakta ansvarig chef, Andreas Löfstrand tel. 0470-70 77 05 eller HR, Martin Åkerman tel. 0470-70 77 01

Välkommen med din ansökan och CV som du skickar via e-post till hr@volutiongroup.se. Märk din ansökan med "produktionsledare". Vi arbetar med löpande urval och ser därför gärna att du skickar oss din ansökan snarast möjligt, dock senast 2023-06-23.