VoltAir System AB och NOVENCO Building & Industry inleder nytt samarbete

novenco_voltair

2022-09-22

VoltAir System AB är ny återförsäljare till NOVENCO Building & Industry i Sverige.

VoltAir System AB
VoltAir producerar och levererar luftbehandlingsaggregat samt system till fastighetsmarknaden. Fokus ligger alltid på bästa totalekonomi, för såväl entreprenörer som fastighetsägare.

VoltAir levererar lösningar både för fabrikstillverkade enhetsaggregat och specialanpassade platsbyggda aggregat. VoltAir System AB är en del av Volution Group plc som har sitt huvudkontor i London.

Nu adderas NOVENCOs produkter till VoltAirs produktutbud.

- Vi är glada att meddela att Voltair System AB har blivit återförsäljare till NOVENCO i Sverige. Det är en globalt välkänd leverantör av axialfläktar, brandgasfläktar, garagefläktar, fläktväggar och tunnelfläktar, som har funnits på den svenska marknaden i många år med flertalet fina referensobjekt.

Jag är övertygad om att NOVENCO kommer komplettera vårt produktutbud av ventilationsaggregat på ett utmärkt sätt, säger Richard Karlsson, försäljningschef på VoltAir System AB.

NOVENCO Building & Industry
NOVENCO® Building & Industry grundades 1947 och har under åren utvecklats till en världsomspännande ledare inom design, utveckling och tillverkning av ventilationsprodukter och system i teknisk framkant.

NOVENCO tillhandahåller de största energibesparingarna och de mest energieffektiva lösningarna inom områden så som industri, luftbehandlingsaggregat, parkeringsgarage, datacenter, tunnlar, brand- och säkerhetssystem.

- Det gläder mig att välkomna VoltAir System till vårt nätverk av globala partners och utse dem till NOVENCO-distributör för Sverige.

Engagemang, tekniskt kunnande, innovativa lösningar och hög servicenivå är kärnan i vårt partnerskapsprogram. Jag är övertygad om att VoltAir kommer att möta kundernas krav i våra kommande projekt och vi ser fram emot ett givande samarbete, säger Bo Nielsen, Senior Manager, Partners på NOVENCO Building & Industry.