VoltAir söker Försäljningsingenjör i Stockholm

2022-09-22

VoltAir System AB utvecklar, producerar, marknadsför och säljer flexibla luftbehandlingsaggregat till den nordiska fastighetsmarknaden. Med livscykelkostnad (LCC) som främsta ledord anpassas enskilda produkter och paketlösningar till varje specifikt projekt.

VoltAirs aggregat tillverkas i Torsby och Nyland med försäljning i Stockholm och marknadsföring i Växjö.

VoltAir erbjuder nu en spännande tjänst som försäljningsingenjör med stora möjligheter att utvecklas.

Arbetsbeskrivning
Som säljare utvecklar och fördjupar du långsiktiga affärsrelationer med befintliga kunder samt identifierar och vidareutvecklar nya. Utifrån framtagen målplan har du kontakt med kunder via telefon, personliga besök, presentationer och liknande. Vidare kommer du att som teknisk säljare ansvara för att ta fram budget samt sälj- och aktivitetsplaner för din kundportfolio.

Baserat på identifierat kundbehov tar du tillsammans med vår avdelning för teknisk support fram tekniska lösningar och du driver försäljningsarbetet från offert med kommersiella villkor till avslutad affär.

Du kommer att resa 1-3 dagar per vecka till kunder i ditt distrikt, och ?du rapporterar till försäljningschefen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har teknisk utbildning och erfarenhet av försäljning av produkter med ett tekniskt innehåll, gärna från bygg- eller ventilationsbranschen.

Du har också erfarenhet från något på marknaden förekommande CRM-system och det är en självklarhet att kontinuerligt utvärdera ditt säljarbete.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, att du kommunikativ och förtroendeingivande samt är en lagspelare med stort eget driv.

Språkkunskaper
Svenska och engelska i tal och skrift.

Varaktighet
Tillsvidareanställning på heltid med placering i Stockholm

Vill du veta mer?
Har du frågor får du gärna kontakta vår försäljningschef Richard Karlsson via telefon 073-6407139 eller mail richard.karlsson@voltairsystem.com.

Välkommen med din ansökan och CV som du skickar via mail till hr@volutiongroup.se. Vi arbetar med löpande urval och ser därför gärna att du skickar oss din ansökan snarast möjligt, dock senast 2022-10-30.