Vi söker medarbetare med teamledaransvar till Produktionen i Nyland

2019-09-20

Vi stärker nu upp produktionsteamet i Nyland med en ny spännande tjänst där du får möjlighet att arbete såväl operativt som arbetsledande inom produktion och lager.

VoltAir Systems AB konstruerar, tillverkar och levererar marknadens mest energieffektiva
luftbehandlingsaggregat. Vårt standardsortiment innefattar även traditionella fläktrum, inspektionsdörrar och luckor samt kanalsystem av isolerade sandwichelement. Försäljningskontor finns i Stockholm och Göteborg och produktion sker i Torsby, Värmland och i Nyland, Ångermanland.

VoltAir Systems AB ingår i Volution-koncernen som är verksam i Europa med huvudkontor i UK.

VoltAir Systems erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete med goda möjligheter att utvecklas och påverka.

Arbetsbeskrivning
Som medarbetare med teamledarsansvar leder du det dagliga arbetet för vårt duktiga produktionsteam i Nyland. Du arbetar även operativt inom produktion och lager med bland annat packning, lastning och lossning samt montering. Du planerar och prioriterar arbete inom produktion och logistik, arbetar med ständiga förbättringar, bokar frakter och spårar leveranser.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning, gärna med inriktning på teknik och har arbetat inom tillverkande industri eller lager. Du har erfarenhet av att planera och prioritera och är bekväm i en ledande befattning. B-körkort är ett krav. Truck och sax-lift meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har en god initiativförmåga och är lösningsorienterad samt har en god förmåga att planera och prioritera.

Språkkunskaper
Svenska och engelska i tal och skrift.

Varaktighet
Tillsvidareanställning på heltid med placering i Nyland
Vill du veta mer? Har du frågor får du gärna kontakta rekryterande chef Niklas Andersson, via telefon 073-268 18 90. Eller HR Pernilla Sundén via e-post pernilla.sunden@volutiongroup.se eller telefon 0470 70 77 01.

Välkommen med din ansökan och CV som du skickar via e-post till hr@volutiongroup.se Vi arbetar med löpande urval och ser därför gärna att du skickar oss din ansökan snarast möjligt, dock senast 2019-10-20.