Besök oss på Nordbygg -monter A43:30

monter nordbygg 2014

2014-03-24

Sedan Nordbygg 2012 har vi genomfört en rad högintressanta projekt med fokus på bästa totalekonomi och hälsosamt inneklimat. Vi ser fram emot att träffa dig i vår monter och berätta hur vi återigen flyttat fram gränserna för ett modernt FTX-aggregat!

Vasaloppet är nyligen avslutat och det var många som på TV kunde bevittna hur John Kristian Dahl, Norge vann årets Vasalopp efter en rafflande avslutning. En Torsbykille som kunde bevittna detta
från själva spåret var VoltAir System´s egen fabriksmontör Oscar Persson som gick i mål endast 22 sekunder efter segraren! I Sverige har många meriterade skidåkare och skidskyttar fostrats i värmländska
Torsby där även snabbväxande VoltAir System har sina produktionsenheter.

VoltAir System är ett ungt företag som likt vasalöparen Oscar ständigt är i rörelse framåt. Sedan Nordbygg 2012 har vi genomfört en rad högintressanta projekt med fokus på god driftsekonomi, låg miljöpåverkan och ett gott hälsosamt inneklimat.

I vår monter träffar du Oscar som ser till att du får prova på och utmana din kollega i just skidskytte. Fina priser utlovas till dagens skarpskytt!

Väl mött!
Personalen på VoltAir System