Incoord värdiga vinnare i skidskytteturneringen!

winners (2)

2012-03-28

Den nervkittlande finalen på VoltAir Systems skidskyttevent i torsdags vanns till slut av det starka laget Team Incoord. Koncentrationen och kämparandan var häpnadsväckande hos alla de deltagande lagen och vi tackar alla för det stora intresset och för en riktigt rolig och trevlig kväll!

Alla känner inte till att VoltAir System har sina två stora produktionsfabriker i den gemytliga lilla staden Torsby i Värmland. Torsby råkar även vara Sveriges "skidskytte-mecka" och därför valde vi att ha skidskytte som tema i vår monter på NordBygg i år. Hela 13033 skott avlossades under de fyra mässdagarna, vilket innebär 2606 serier och 651 personer som skjöt per dag (om man inte räknar med att många skjöt mer än en serie). Hur som helst; Mycket populärt!
På torsdagskvällen anordnades även ett större event med en stor blandning av gäster, bland annat konsulter, fastighetsägare, branschorganisationer, tidningen Energi & Miljö, m.fl. En god värmländsk buffé serverades och så korade vi VVS-branschens vinnande lag i en mycket avancerad skidskytteturnering! Svensk Ventilation med bland annat Britta Permats gjorde en enastående löparinsats men vinsten kammades ändå till slut hem av det absolut överlägsna laget TEAM INCOORD! Stort grattis till er!
Bilder från eventet och mässan ligger i ett bildspel på hemsidan i ca en vecka framåt!